Pirati raketirali tanker

Foto: US Navy
Foto: US Navy
Ob obali Jemna se je odvijala prava drama, saj so pirati raketirali naftni tanker. Slednjega pa je nato zajel požar. Nihče izmed 26-članske posadke ni bil ranjen.
Oglej si celoten članek

Tanker Brillante Virtuoso, ki je prevažal 140 tisoč ton nafte iz Ukrajine na Kitajsko, so pirati napadli 20 morskih milj od pristanišča Aden.

Rakete so izstrelili v del ladje, kjer je nastanjena 26-članska posadka. Takoj zatem pa je ladjo zajel požar.

Posadka je takoj zapustila prizorišče in se spopadla z ognjenimi zublji. Na srečo raketa in požar na tankerju nista povzročila večje škode, tako da so lahko upravljalci ladje nadaljevali svojo pot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.