Pistorius se je zlomil na sodišču

Foto: Reuters Pistorius na sodišču Foto: Reuters Pistorius prihaja na sodišče Foto: Reuters Dom Pristoriusa Foto: Reuters Dom Pristoriusa
Južanoafrikški olimpijec Oscar Pistorius je svoje dekle ustrelil skozi zaprta vrata kopalnice.
Oglej si celoten članek

Oscarja Pistoriusa, ki je včeraj skozi zaprta vrata kopalnice štirikrat ustrelil svoje dekle, so že pripeljali na sodišče.

Ta je na sodišče, kjer so ga tudi uradno obtožili umora nekdanje manekenke Reeve Streenkamp, prišel s sklonjeno glavo. Ko so mu prebrali obtožnico, je pokril oči in planil v jok. Za premišljen umor mu grozi dosmrtna zaporna kazen.

Sodišče je ugodilo zahtevi obrambe, da je atlet trenutno hudo pretresen, zato je nadaljnje zaslišanje prestavilo na torek prihodnji teden. Do tedaj pa bo Pistorius ostal v policijskem pridržanju.

Težave že prej

Policisti so na domu olimpijca posredovali že večkrat. Kot poročajo lokalni mediji, naj bi posredovali pri "incidentih", ni pa znano, za kakšne incidente naj bi šlo. Sosedje so sicer povedali, da so večer pred tragedijo slišali prepiranje in vpitje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.