Plesni triki ruskega predsednika

Foto: Žurnal24 Plesna zvezda večera (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ruski predsednik ni "Ameriški fant", a se je kljub temu ob tej pesmi dodobra naplesal.
Oglej si celoten članek

Migajoča zadnjica in poskočne pete običajno zadržanega ruskega predsednika Dmitrija Medvedjeva so postali pravi hit na YouTubu.

Kakšne plesne trike ima na zalogi ruski predsednik, preverite v zavihku Video.

Čeprav smo ekshibicijskih podvigov vajeni predvsem pri ruskem premierju Vladimirju Putinu, ga je Medvedjev tokrat s plesom na pesem American boy iz 90. let prejšnjega stoletja popolnoma zasenčil.

Komentarji plesnega podviga so različni, nekdo je pod videoposnetkom zapisal, da pleše, "kot da bi pogoltnil palico".

Neka uporabnica Twitterja pa je Medvedjevu sporočila, da pleše kot njen oče. Komentarja ji ni prav nič zameril: "Glede na leta je to čisto možno."

Pojasnil je, da je posnetek nastal na srečanju z nekdanjimi sošolci pred kakšnim letom. "Tako glasba kot ples sta bila iz preteklosti," je preko Twitterja sporočil Medvedjev.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.