Po 11 letih našel hčerko

Foto: Žurnal24
Brezdomec iz New Yorka je s pomočjo Twitterja izsledil hčerko, ki je ni videl že 11 let.
Oglej si celoten članek

Danielu Moralesu, brezdomcu iz New Yorka, so podarili predplačniški telefon z namenom, da si bo ustvaril račun na Twitterju. Račun na Twitterju je del projekta Premalo slišani za brezdomce v New Yorku.

Tri tedne po tem, ko je 58-letni Daniel začel sodelovati v projektu, je našel svojo 27-letno hčer. Pred tem je objavil njeno telefonsko številko, ime in fotografijo, kjer je imela 16 let. S pomočjo drugih jo je našel in že naslednji dan sta se dobila, poroča AP. Ali bo zdaj hči Daniela vzela k sebi domov, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.