Po 28 letih priplula steklenica iz Kanade

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na plaži ob ustju Neretve so presenečeni kajterji te dni našli steklenico s sporočilom iz Kanade, ki je do Jadrana očitno potovalo 28 let, poroča Dubrovački vjesnik na svoji spletni strani.
Oglej si celoten članek

Ljubezensko sporočilo v sicer počeni steklenici so našli člani kajterskega kluba Split, ko so pred začetkom sezone čistili svojo priljubljeno plažo.

"Mary, ti si resnično enkratna oseba. Upam, da bova ostala skupaj. Pisal ti bom. Tvoj prijatelj za vedno, Jonathon. Nova Škotska '85," se glasi sporočilo v angleščini.

Našla ga je 23-letna Matea Medak-Rezić, ki je povedala, da je steklenico pobrala skupaj z več drugimi, nato pa ugotovila, da je v njej pismo.

"Odvila sem moker papir in prebrala sporočilo," je dodala. Pismo je bilo na obeh straneh prelepljeno z lepilnim trakom.

Nova Škotska je jugovzhodna kanadska pokrajina ob Atlantskem oceanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:49 18. April 2013.

    Pa kaj , a ko se vam dokaže , da širite lažnjive vesti -neresnične , potem zamenjate sliko, zbrišete vse …

  • 13:23 17. April 2013.

    Se opravičujem za spam! prosim, če lahko izbrišete ta komentar! hvala

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.