Po 34 letih ugotovil, da je pogrešan

Foto: Prt Scr YouTube
Foto: Prt Scr YouTube
Stevenova biološka mati je pogosto izginjala, zato so ji otroka odvzeli, ona pa je policiji navedla lažno ime ter rojstne podatke dečka, da policisti ne bi našli njegovega očeta.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletni Steven Carter je na spletni strani o pogrešanih otrocih MissingKids.com naletel na fotorobot moškega z imenom Marx Moriarty Barnes, ki mu je bil zelo podoben. "Gledate fotografijo, ki vam je podobna, in nimate pojma, kaj bi storili," je dejal za Fox News. Potem je svoji mami, ki ga je posvojila iz sirotišnice na Havajih, poslal fotografijo otroka s te spletne strani. Tudi ona je potrdila podobnost. Po policijski preiskavi in analizi DNK ni bilo več dvoma – otrok s fotografije in moški s fotorobota je Steven. "Vedel sem, da sem bil v sirotišnici, toda vprašanje je, kako sem prišel tja," se je spraševal Steven.

Njegova mati je povedala, da je Steven pristal v sirotišnici, ker je imela njegova biološka mati navado izginiti z enoletnim otrokom za nekaj tednov. Ko jo je končno ujela policija in ji otroka odvzela, je policiji navedla lažno ime ter rojstne podatke dečka, da policisti ne bi našli otrokovega očeta.

Steven je zdaj našel svojega biološkega očeta in polsestro, ki živita v Kaliforniji. "Čudovita sta, v veliko podporo sta mi. To je zdaj počasen proces za vse nas, nihče ne ve, kaj se bo zgodilo," je še povedal Steven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.