Po Brionih s Titovim cadillacom

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL Titov Cadillac Foto: Matija Topolovec/PIXSELL Titov Cadillac Foto: Matija Topolovec/PIXSELL Titov Cadillac
Na Brione so pripeljali Titovega cadillaca. Za ogled Brionov z odltimerjem, ki traja eno uro, bodo turisti morali odšteti pet tisoč kun oziroma 667 evrov.
Oglej si celoten članek

Po končanem servisu so Titovega cadillaca v času turistične sezone spet vrnili na Brione. Zanj so brezplačno poskrbeli isti mehaniki, ki so ga pred petimi leti tudi temeljito obnovili, piše hrvaški portal 24sata.

Po poskusni vožnji je lastnik podjetja in predsednik Oldtimer zveze Hrvaške Antun Presečki, predal ključe vodji nacionalnega parka Brioni Stipu Sušču. "Posebno sem navezan na avto, saj sva ista letnika, oba oldtimerja," je dejal Presečki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • jj
    12:29 6. Maj 2012.

    kaksen komunist bi se ze najdel..

  • 10:52 5. Maj 2012.

    50€ OK, ampak kdo v tej ljubi Evropi bo placal 650€?! Toliko ze kosta skoraj najem helikopterja!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.