Po križarjenu se je izkrcal brez žene

Foto: EPA
Foto: EPA
Družina se je v Italiji odpravila na križarjenje, a ko so se izkrcali, žene ni bilo nikjer. Policija sumi, da za njenim izginotjem stoji mož.
Oglej si celoten članek

Zakonski par, ki živi v Dublinu, se je v Civitavecchiju v Italiji vkrcal na križarko. 45-letni moški, po poreklu Nemec, in njegova soproga, po rodu Kitajka, sta se skupaj z otrokoma, starima štiri in šest let, odpravila na križarjenje. Ob vrnitvi v Civitavecchio so oče in otroka prišli z ladje, o ženski pa ni bilo ne duha ne sluha. 

Moški se je z otrokoma odpravil na letališče, osebje ladje pa je na podlagi identifikacijske kartice, ki jo je imela ženska, ugotovilo, da se ni izkrcala. Potem ko so sprožili alarm in obvestili pristojne organe, so moškega prijeli na letališču. 

Preiskovalci sumijo, da je umoril ženo, ko se je ladja približevala Genovi. Njegovi odvetniki medtem zavračajo krivdo. Če bi ubil ženo, bi poskušal pobegniti in ne oditi na let, ki ga je vnaprej rezerviral, besede odvetnikov navaja italijanski časnik Corriere della Sera. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:14 24. Februar 2017.

    Dve piksne Red Bulla in pridružila se je galebom !

  • 12:09 24. Februar 2017.

    kar po hitrem postopku ,,

  • 12:00 24. Februar 2017.

    Na ladji so imeli slavnostno večerjo Mongolovo meso

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.