Po napadu psa štiriletnica umrla

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Štiriletna deklica umrla, potem ko jo je napadel domači pes.
Oglej si celoten članek

Štiriletno deklico Lexi Hudson je včeraj v stanovanju v britanski vasici Mountsorrel napadel domači štirinožni ljubljenček francoski mastif. Večkrat jo je ugriznil in stresal, kot da je punčka iz cunj. Deklico so reševalci hitro prepeljali v bolnišnico v Nottinghamu, kjer pa je zaradi poškodb kmalu umrla.

Sosedje in bližnji prebivalci so šokirani. Ena od starejših sosed je povedala, da je bila deklica zelo prijetna in da je komaj začela hoditi v šolo. "Odprla sem okno in slišala veliko hrupa. Ker je vpila deklica, sem pomislila, da je pač malo nemirna."

Sosedje so iz hiše slišali grozljive krike. Dekličina mati Jodi, ki je deklico poskušala rešiti, a ji to ni uspelo, je iz hiše pritekla vsa krvava in polna blata. Družina je psa dobila pred štirimi tedni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • mph
    11:44 6. November 2013.

    @nja .... nisem imel v mislih 80 kilogramskega pudla ... :-) Ampak poglej si malo tvoj post .... če ... …

  • nja
    11:33 6. November 2013.

    kaj da ne...lih tak bi bila oreng od pudla pogrižena, pa če jo stisne za vrat umre. Skrajno neumni so …

  • mph
    09:48 6. November 2013.

    Spet bodo sicer neskončne debate glede psov, lastnikov, ... ampak dejstvo je, če bi se sfuzlalo pudlici ali koker španjelu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.