Po nesreči umrl potapljač

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na prizorišču tragične nesreče v Južni Koreji umrl potapljač.
Oglej si celoten članek

Eden od južnokorejskih potapljačev, ki preiskujejo območje, kjer je 16. aprila potonil trajekt Sewol, je na globini 25 metrov danes umrl. Ko je dosegel globino 25 metrov, je zaradi težav z dihanjem izgubil zavest in nato umrl, je sporočil tiskovni predstavnik južnokorejske obalne straže Ko Mjung Suk.

Druge podrobnosti o dogodku zaenkrat uradno niso znane, je pa južnokorejska tiskovna agencija Yonhap poročala še, da je bil Li izkušen potapljač, zaposlen pri zasebnem podjetju Undine Marine Industries.

V nesreči trajekta je po zadnjih uradnih podatkih sicer umrlo 263 ljudi, okoli 40 pa jih še pogrešajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.