Po parlamentu lovili lisico

Foto: Prtscr Twitter
Foto: Prtscr Twitter
Zviti lisici se je uspelo pretihotapiti v parlament in nekaj časa uspešno izmikati pristojnim.
Oglej si celoten članek

Britanski poslanci so dobili zanimiv obisk. "Od leta 2017 smo videli že nekaj čudnih stvari v parlamentu, a česa takega še ne," je na Twitterju zapisala poslanka Julia Lopez. Po hodnikih se je namreč sprehajala lisica. 

Lisica se je uspešno izmikala policistom, ki so jo opremljeni z rokavicami lovili po stavbi. Ujeli so jo šele v četrtem nadstropju stavbe. V posebni škatli so jo nato odnesli iz stavbe in spustili.

Kerry McCarthy je na Twitterju obžalovala, da je zamudila dogajanje in naletela le na dokaz, da je lisica bila v stavbi. 

Kako ji je uspelo priti v stavbo, še vedno ni jasno. Ni pa to prvi tak primer. Pred dvema letoma je v stavbo priletela taščica in povzročila nemir v spodnjem domu ravno v času, ko je takratna premierka odgovarjala na poslanska vprašanja.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:35 7. Februar 2020.

    Kako simbolično za UK. Sedaj bo prišla še v Državni zbor:)

  • 10:54 7. Februar 2020.

    Žival je verjetno nosila neko sporočilo,ampak to je že druga zgodba....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.