Po petih dneh so jo rešili iz avta

Foto: Profimedia
Odpeljala se je na pošto, nato pa izginila.
Oglej si celoten članek

Reševalci iz kraja Dothan v ameriški zvezni državi Alabama so v ponedeljek po uri in pol prizadevnega dela uspeli rešiti iz avtomobila v jarku 49-letno žensko, ki so jo nazadnje videli v sredo, 17. aprila, ko se je iz kraja Headland odpeljala na pošto. Družina jo je prijavila policiji kot pogrešano šele v soboto.

V ponedeljek je njen avtomobil v jarku ob cesti opazil voznik in poklical policijo. Avtomobil je bil v jarku skoraj povsem zakrit in zaradi tega ga ni nihče videl več dni.

Robin Francher je bila ukleščena v vozilu in se sama ni mogla rešiti. Po rešitvi so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je v stabilnem stanju. Znano je sicer, da lahko človek brez hrane preživi tudi do več tednov, brez vode pa največ teden dni.

Huda nesreča Z avtom zletele v prepad, umrle tri šolnice

Slovenija Moški je na kraju nesreče umrl

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.