Po rojstnodnevni zabavi 3-letno deklico našli mrtvo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tragedija. Triletno deklico srbskih korenin so po rojstnodnevni zabavi našli mrtvo.
Oglej si celoten članek

Iz okolice Neaplja poročajo o tragičnem zaključku rojstnodnevne zabave. Slavljenčevo triletno sestro so po zaključku zabave našli v avtomobilu njenega deda. 

Triletno Martino je nezavestno v avtomobilu našla mama. Mati in stric sta jo odpeljala v bolnišnico, a ji tam niso mogli več pomagati.

"Ko so deklico pripeljali v bolnišnico, je bila mrtva. Na čelu je imela rano. Potrjeno je, da je umrla tri do štiri ure, preden jo je mama našla. Zdravniki so lahko samo potrdili njeno smrt," pišejo italijanski mediji. 

Kaj se je dogajalo, ni znano. Med možnimi scenariji omenjajo to, da se je deklica poškodovala med igro ali pa da je zaspala v avtomobilu in je posledično umrla zaradi vročinskega udara. Ansa je medtem poročala, da naj bi po prvih analizah deklica umrla zaradi pomanjkanja kisika v telesu. 

Dekličina mama je policiji povedala, da se je hčerka igrala, nato pa izginila. Več ur naj bi jo iskala, dokler je ni našla v avtomobilu. 

Točen vzrok smrti bo znan po obdukciji, natančno pa so izprašali tudi družinske člane, da bi rekonstruirali dogodke usodnega popoldneva. Italijanski mediji še dodajajo, da gre za družino srbskih priseljencev, ki živijo v romskem naselju blizu Neaplja, in da je v preiskavo vključen tudi center za socialno delo. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.