Po siloviti eksploziji nastal krater

Foto: EPA Eksplozija plina v Nemčiji Foto: EPA Eksplozija plina v Nemčiji Foto: EPA Eksplozija plina v Nemčiji Foto: EPA Eksplozija plina v Nemčiji Foto: EPA Eksplozija plina v Nemčiji Foto: EPA Eksplozija plina v Nemčiji
V eksploziji plina v nemškem Ludwigshafnu umrl delavec, še 26 jih je bilo ranjenih, sedem huje.
Oglej si celoten članek

Delavci so izvajali dela na plinovodu v bližini naselja stanovanjskih blokov, ko je odjeknila eksplozija. Preiskava vzroka še vedno poteka.

V eksploziji je nastal deset metrov širok in od pet do šest metrov globok krater. Številni avtomobili, parkirani v okolici, so zagoreli, poškodovanih pa je bilo okoli 50 stavb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.