Po srbski voditeljici lezel ogromen ščurek, tako je odreagirala

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Je res tako profesionalna, ali pa ščurka zgolj ni opazila?
Oglej si celoten članek

Voditeljica na srbski televiziji Prva TV Roksanda Babić se bo včerajšnje oddaje očitno še dolgo spominjala. Med napovedovanjem dogodkov se je po njej namreč začel sprehajati ogromen ščurek in ji zlezel pod vrat.

Posnetek se je kmalu razširil po družbenih omrežjih, odzivi pa so deljeni. Nekateri so bili navdušeni, ker je voditeljica ostala povsem mirna, kar so pripisali njeni profesionalnosti. Drugi pa so bili prepričani, da ščurka v resnici sploh ni videla in da je zato ostala tako mirna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:11 13. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 18:59 12. Avgust 2020.

    profesionalka!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.