Po treh dneh v stranišču trgovine našli mrtvo žensko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tri dni po tem, ko je 29-letna ženska vstopila v trgovino, so jo našli mrtvo v tamkajšnjem stranišču.
Oglej si celoten članek

Truplo 29-letne ženske so našli na tleh stranišča v trgovini Walmart v Oklahomi. V trgovino je prišla že v petek. 

Zaposleni v trgovini so sicer poskušali vstopiti v stranišče, a je bilo zaklenjeno, zato so na vrata obesili znak, da ne deluje. V ponedeljek so vendarle odprli vrat in našli pokojnico. 

Policija je sporočila, da njena smrt ni sumljiva. "Na kraju nismo našli ničesar sumljivega, kar bi nakazovalo na vzrok smrti pokojne," je dejal predstavnik policije Todd Enzbrenner. Truplo so predali mrliškemu ogledniku, ki bo ugotovil vzrok smrti. 

Vodstvo trgovine je v izjavi sporočilo, da so užaloščeni zaradi dogodka in da tesno sodelujejo s policijo z namenom ugotoviti, kaj se je s pokojnico zgodilo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.