Po vrnitvi z dopusta na Hrvaškem v kovčku našla strupene potnike

Foto: Tierhilfe Gusental/Facebook
Foto: Tierhilfe Gusental/Facebook
Oddih si bo ženska zagotovo še dolgo zapomnila.
Oglej si celoten članek

Neka ženska iz Natterbacha, kraja v Zgornji Avstriji, je pri odpiranju kovčka ob vrnitvi iz Hrvaške doživela šok. V kovčku je bilo 18 škorpijonov, odrasla samica s podmladkom. 

Po poročanju 24sata je ženska takoj poklicala lokalno izpostavo veterinarske uprave. Ta ji je povedal, da je ravnala pravilno, saj bi se škorpijoni kot tujerodna vrsta v kraju gotovo hitro razmnožili. 

Začasno jih je prevzelo lokalno zavetišče, nato pa jih bodo s transportom odpeljali nazaj v rodne kraje, so sporočili. Kot še poroča 24sata, so turisti ob vračanju v domovine že večkrat naleteli na škorpijone kot slepe potnike.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:44 31. Julij 2022.

    V vzhodnem rajhu nimajo smrtne kazni....tudi za divje živali ne.

  • 19:29 31. Julij 2022.

    Sej ni čudno da se cela Rusija smeji Evropejcem. Še malo pa bomo vračali nazaj boge muhe in komarje ki …

  • 12:25 31. Julij 2022.

    Ojoj, poslali jih bodo nazaj...ali nimajo nobene peči ali kurišča na drva?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.