Pobegnilo sedem morilcev

Foto: Primož Lavre
Foto: Primož Lavre
V Albaniji je v soboto pobegnilo sedem zapornikov, ki so bili vsi obsojeni na dosmrtne zaporne kazni zaradi umorov.
Oglej si celoten članek

Albanska policija je nemudoma sprožila obsežen lov za njimi, saj so oboroženi in "nevarni". Zapornikom naj bi sicer v soboto zahvaljujoč slabemu vremenu uspelo razorožiti paznike in pobegniti z avtomobilom.

Vse Albance policija poziva, naj so previdni in ostanejo doma, saj so ubežniki iz zapora Drenova na jugovzhodu države nevarni. V lovu za njimi sicer sodeluje "večje" število policistov, je dodala policija, podrobnosti pa ni razkrila. Albanski sosedi Grčija in Makedonija sta bili o begu iz zapora, ki se nahaja blizu njune meje, obveščeni.

V zaporu Drenova sicer zadržujejo okoli 320 zapornikov. Po poročanju britanskega BBC naj bi enega od pobeglih medtem že ujeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:54 25. November 2013.

    te je treba naseliti v srbiji...za kontra utež.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.