Pobijal po lepotnem salonu

Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu Foto: Reuters Streljanje v lepotnem salonu
45-letnik na strelskem pohodu ustrelil tri ljudi, štiri ranil. Na begu pred policijo si je sodil še sam.
Oglej si celoten članek

Predmestje Milwaukeeja Brookfield je bilo v nedeljo prizorišče novega množičnega pokola v ZDA. Zagrešil ga je 45-letni Radcliffe Franklin Haughton, ki je zjutraj prišel oborožen v masažni salon blizu velikega nakupovalnega centra in začel streljati. Razlog naj bi bil prepir s soprogo, ki se ji po nalogu sodišča zaradi zlorabljanja ni smel približati. Kot poroča Sky News, naj bi bila žena zaposlena v lepotnem salonu, ni pa znano, ali je ustrelil tudi njo.

Policija je preplavila območje okrog salona in zaprla tudi nakupovalni center, javnosti pa sporočila, da išče temnopoltega moškega srednjih let. V salonu so odkrili tudi improvizirano eksplozivno napravo.

Policija je sprva mislila, da se je Haughton podal na beg, zato je obkolila območje. Pozneje se ja izkazalo, da je še vedno v salonu, kjer je storil samomor.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.