Pobil sedem otrok

Foto: Žurnal24 V javnosti so se ob napadih pojavile zahteve po boljšem varovanju šolskih otrok.
Sedem otrok je umrlo v napadu na vrtec na severozahodu Kitajske.
Oglej si celoten članek

Še najmanj 20 otrok je bilo ranjenih v napadu, ki se je zgodil okoli osme ure zjutraj po lokalnem času.  Podrobnosti incidenta še niso znane.

Otroci na udaru
Kitajsko je v zadnjih tednih pretreslo kar pet napadov na otroke. Med drugim je konec aprila moški s kladivom ranil pet otrok, nato pa se je zažgal. V nekem drugem napadu na vrtec je bilo ranjenih najmanj 28 malčkov, vsi so bili stari okoli štiri leta. Še pred tem je neki učitelj zabodel in ranil 16 otrok v osnovni šoli v južni provinci Guangdong.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.