Podgane pojedle trimesečno deklico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neodgovorna mama je samo doma pustila trimesečno deklico, ki so jo napadle podgane.
Oglej si celoten članek

Južno Afriko je pretresla grozljiva zgodba iz Johannesburga. 26-letna ženska, mati trimesečnih dvojčkov, se je odpravila ponočevat, doma pa je pustila trimesečno deklico. Dojenčico so v času materine odsotnosti napadle podgane. 

"Dojenčica je zagotovo umrla v bolečinah. Pojedli so ji jezik, oči in prsti, vse so ji pojedle. Celo telo je bilo prekrito z ugrizi. Ta ženska mora zgniti v zaporu," je povedala soseda. "Ne zasluži si biti mati."

Sosedje se sprašujejo, zakaj je tokrat s seboj vzela dečka, deklico pa pustila doma. Otroka naj bi bila minuli teden v bolnišnici, ne vedo pa, zakaj. Po njihovih besedah mati rada globoko pogleda v kozarec in je v preteklosti že večkrat pustila otroka sama doma. Tokrat pa se je prvič zgodilo, da je doma pustila samo enega od otrok. 

"Vrnila se je zgodaj zjutraj z novim moškim. Morali so vdreti v hišo, ker je izgubila ključe. Ko so vstopili, so našli mrtvega otroka. Trdili so, da je opečena," je dejala soseda. 

Dečka so predali v oskrbo očetu in njegovi novi spremljevalki. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.