Podvig mu lahko zažge srce

Foto: Reuters David Blaine, iluzionist Foto: Reuters David Blaine, iluzionist Foto: Reuters David Blaine, iluzionist
Ameriški iluzionist David Baline bo predstavil njegov najnovejši podvig, ki se imenuje "Električni šok: milijon voltov." Vsak napačen gib mu lahko zažge srce.
Oglej si celoten članek

David Blaine bo tri dni in noči stal na šest metrov visoki kovinski platformi v pristanišču Hudson v New Yorku.

Sinoči so ga že priklopili na elektrode skozi katere bodo spuščali električno energijo. Na glavi bo imel kovinsko čelado, iz kovinskih žic pa so narejene tudi njegove nogavice.

"To bo moj najbolj ambiciozen podvig do zdaj. Ne vem, ali ga bom lahko kdaj presegel in napravil še kaj večjega. To je podvig številka ena," je rekel Blaine.

Verjame v uspeh

Blaine verjame, da mu bo uspelo. Ali mu bo uspelo tri dni in noči stati in preživeti brez hrane, bo znano kmalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.