Poglejte, kaj se zgodi, ko se kapitan ladje napije ...

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ladja, most in pijani kapitan.
Oglej si celoten članek

V petek se je pri mestu Busan v Južni Koreji zgodila nenavadna nesreča, ko je v avtocestni most treščila ruska tovorna ladja. Kapitan je skušal po dogodku z ladjo pobegniti s kraja nesreče, a ga je ustavila korejska obalna straža. 

Takoj so ga testirali na prisotnost alkohola, alkotest pa je pokazal kar 0,86 promila alkohola v krvi, oziroma trikrat nad še tolerirano mejo 0,3. Kdo je bil za krmilom v času nesreče, še ni znano.

Po poročanju The Guardiana je šesttisoč tonska ladja malo prej oplazil še neko drugo ladjo. 

Ranjenih v trku ob most ni bilo, slednjega pa so zaradi varnosti zaprli in pregledali. V njem je ladja pustila konkretno luknjo širine 1,5 x 2 metra.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.