Pogoltnil diamant, vreden 10 tisoč evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med razstavo draguljev v glavnem mestu Šrilanke Kolombu so aretirali Kitajca, ki je pogoltnil diamant, vreden 13.600 ameriških dolarjev (10.805 evrov). Domiselnega zlikovca so policisti prijeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so mu dali odvajala. Trenutno je pod budnim nadzorom policije.
Oglej si celoten članek

Dvaintridesetletnik je na sejmu pristopil do lastnika diamanta in ga zaprosil, ali si lahko dragi kamen pobližje ogleda, nato pa ga je med občudovanjem nenadoma pogoltnil. Lastnik diamanta je nemudoma poklical policijo, ki je nepridiprava ujela in ga poslala v bolnišnico.

Tam so potrdili, da je rentgenski posnetek pokazal nekaj, kar bi lahko bilo kamen, nato pa so ga policisti odpeljali v pripor.

Šrilanka nima svojih rudnikov diamantov, je pa znana po draguljarski industriji in modrem safirju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.