Pogrešajo 15 turistov

Foto: EPA
Foto: EPA
V Indoneziji nesreča manjše ladje, ne vedo, kaj se je zgodilo s 15 turisti.
Oglej si celoten članek

Čoln je med plutjem med otokoma Lombok in Komodo v bližini Balija potonil. Skupno je bilo na čolnu 25 oseb, pet članov posadke in 20 tujih turistov. Deset oseb so rešili, kaj se je zgodilo s preostalimi, ne vedo.

13 ur do obvestila

Čoln je Lombok zapustil v četrtek, nesreča se je zgodila v soboto ob 19. uri po lokalnem času, reševalne ekipe pa so bile zaradi slabih komunikacij obveščene šele ob 8. uri zjutraj v nedeljo. Pet oseb je rešil nek lokalni ribič, še preden je prišla reševalna ekipa.

Nekateri domnevajo, da je čoln naletel na močno poslabšanje vremena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.