Pogrešana zakonca našli zazidana v garaži

Foto: Profimedia
Dva meseca po tem, ko so prijavili njuno izginotje, je zgodba dobila epilog.
Oglej si celoten članek

Svojci so decembra lani prijavili izginotje zakoncev iz Schnaittacha pri Nürnbergu. Sin je po prijavi dejal, da sta starša odpotovala na dopust, s katerega pa se nista vrnila. Zadnjič naj bi se s staršema slišal 13. decembra. Domneval je, da sta si za svojo destinacijo izbrala Poljsko.

Policija je kmalu posumila, da je njuno izginotje lahko posledica kaznivega dejanja. Sin je skupaj s partnerko v televizijskem nagovoru javnost pozval, naj jim pomaga z morebitnimi informacijami. Prav zaradi njunega nastopa so policisti postali sumljivi. Ko so dodatno izpraševali sina, se je izkazalo, da ima njegova zgodba luknje.

V hiši je policija našla sledi čiščenja in prenove hiše. Dela so bila izvedena zelo površno. Videti je bilo, kot da je nekdo želel zakriti sledi. Izkazalo se je, da je sin v času, ko sta bila starša "na poti", z njunega bančnega računa dvigoval denar, s katerim si je kupoval luksuzne dobrine. Odprl je tudi bančni račun, na katerega je prejemal denarne prispevke, ki bi mu pomagali pri iskanju staršev v tujini.

V garaži so policisti naleteli na grozljivo odkritje - zazidani trupli pogrešanih zakoncev. Policija je aretirala sina in njegovo ženo. Vzrok smrti zakoncev bo pokazala obdukcija.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:09 26. Januar 2018.

    Policisti so postali sumljivi :)

  • 08:32 26. Januar 2018.

    Po mojem mnenju lahko le butelj priloži k članku sliko dveh garažnih vrat, ki k članku ne doprinese popolnoma nič.

  • 07:35 26. Januar 2018.

    Namesto "slika je simbolična" bi lahko napisali "slika je dveh garaž".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.