Zmeda okrog pogrešanega dečka

Nekateri mediji navajajo, da so pogrešanega dečka našli, a uradno informacij ni potrdil še nihče.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali, da svojci po terorističnem napadu v Barceloni pogrešajo sedemletnega Juliana Alessandra Cadmana iz Avstralije. 

Julian se je z mamo sprehajal po La Rambli, ko je med pešce zapeljal kombi, mama pa je bila v napadu huje poškodovana in so jo svojci našli v bolnišnici. 

Še nepotrjeno

Danes je britanski The Guardian poročal, da so v bolnišnici v Barceloni našli še njenega sedemletnega sina, a je pozneje novico demantiral in zapisal, da so od zunanjega ministrstva prejeli informacijo, da navedbe v španskih medijih niso resnične.

Španski časnik The El Mundo je namreč zapisal, da so dečka našli 40 ur po izginotju v bolnišnici v Barceloni.

Avstralske oblasti informacije, da je bil deček najden, še niso potrdile. Avstralski premier Malcolm Turnbull je še zjutraj pozval Avstralce, naj molijo za dečka in njegovo družino.

V zmedi sta se razšla

V zmedi, ki je nastala ob napadu, sta se mama in sin ločila. Svojci so Juliana obupano iskali tudi s pomočjo socialnih omrežij. 

O izginulem dečku je spregovorila tudi britanska premierka Theresa May, saj je Julianov dedek britanski državljan, ki živi v Avstraliji. 

V petek je dejala, da britanske oblaasti zbirajo informacije o pogrešanem dečku, ki ima dvojno državljanstvo, saj je z mamo pred tem živelv Kentu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.