Pogrešano Lucy našli po 52 letih

Foto: PrtScr You tube
Foto: PrtScr You tube
Hčerka po 52 letih prek oglasa našla mamo. Policija zaradi izginotja ves čas sumila moža.
Oglej si celoten članek

Danes 77- letno Lucy Johnson je v predmestju Vancouvra leta 1961 zadnji videl sosed. Policija je vsa leta za njeno izginotje sumila moža, ki je ženo prijavil kot pogrešano šele štiri leta po izginotju. Preiskali so vrt, vendar niso našli nobenih sledi pogrešane, piše Hina.

Mati živi 2000 kilometrov stran

Letos junija se je policija odločila, da bo znova odprla stare primere pogrešanih oseb. Lucyina hči se je v upanju, da jo bo končno našla odločila, da v enem izmed časopisov objavi oglas o pogrešani mami.

 

Kmalu zatem je policija prijela klic od druge Lucyine hčerke, ki je sporočila, da mama živi dva tisoč kilometrov stran od Vancouvra, na Yukonu. Zaenkrat še ni znano, zakaj je Lucy pred 52 leti zapustila družino, še piše Hina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.