Pojavile so se lažne položnice za parkiranje

Foto: Profimedia parkirišče
V zahodnem delu Zagreba so na vozilih našli lažne položnice za kazni za parkiranje v znesku 250 kun (34 evrov), je danes opozorilo mestno podjetje Zagrebparking.
Oglej si celoten članek

Pozvali so državljane, naj se izognejo prevaram ter naj na položnicah preverijo račun prejemnika nakazila.

Lažne položnice so naslovljene na Zagrebački holding in ne na Zagrebparking. Nimajo niti logotipov javnih mestnih podjetij, so objavili na spletni stani Zagrebparkinga ob fotografiji lažne položnice.

V primeru suma v verodostojnost položnice so priporočili preverjanje na telefonsko številko 072 500 400 v klicnem centru holdinga, ki obratuje 24 ur dnevno.

Foto: PU Celje Niko Kolar, direktor Policijske uprave Celje, PU Celje

Napovedali so, da bodo sprožili potrebne ukrepe za zaščito svojih interesov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.