Poklical policijo, ker ni želel oditi spat

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
10-letni Dan Davis je poklical policijo, ker je želel prijaviti svojo mater zaradi prezgodnjega pošiljanja v posteljo.
Oglej si celoten članek

Desetletni Dan Davis iz Massachusettsa je ob 20. uri poklical na policijo, saj je želel prijaviti svojo mamo, ki naj bi ga prekmalu poslala v posteljo, poroča Daily Mail. Ko se je na drugi strani oglasil dispečer, je Dan povesil slušalko, ki jo je nato prevzela njegova "grozna" mati Rosario Davis.

Ta je dispečerju pojasnila, da je sina zgolj opozorila, da bo čas za spanje. Dan ji je nato zagrozil, da jo bo prijavil policiji. Policist je želel govoriti s fantom, vendar se je ta že skril pod oddejo.

Kljub temu, da ni šlo za nujen primer, pa so na njihov naslov poslali policista, ki je mlademu Davisu razložil, kdaj je primerno poklicati številko za nujne primere in kdaj ne. Za klic prav tako niso nobenega kazensko kaznovali, le Dan bo v hišnem priporu naslednja dva tedna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.