Poklonili 271 vozil, zaplenjenih pijanim voznikom

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vrednost vozil znaša skoraj milijon evrov.
Oglej si celoten članek

Latvija je Ukrajini letos skupno podarila več kot 270 vozil, zaseženih voznikom, ki so vozili pod vplivom alkohola, današnje poročanje latvijskega portala Delfi povzemajo tuje tiskovne agencije.

Latvijski parlament je namreč februarja letos odločil, da bodo latvijske oblasti Ukrajini podarile vsa vozila, zasežena voznikom, ki so vozili pod vplivom alkohola. Skupna vrednost vseh 271 poklonjenih vozil znaša skoraj milijon evrov, še navaja portal Delfi.

Parlament v Rigi je odločitev sprejel zaradi še vedno trajajočih ruskih napadov na Ukrajino, med katerimi so bili od februarja lani uničeni tudi številni osebni avtomobili. Slednje ukrajinski državljani potrebujejo, da lahko zbežijo iz ogroženih območij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:12 25. December 2023.

    Debil, odseli se u ruSSija

  • 18:36 25. December 2023.

    Moj recept je preprost. Ne počni ničesar kar ti globalisti svetujejo. Torej ne pikaj se z mrna, ne mahaj z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.