Policija aretirala 60-letnega Italijana. V kampu je snemal ...

Foto: Profimedia
Hrvaški mediji poročajo, da je tamkajšnja policija v Poreču pridržala 60-letnega italijanskega državljana, ki je osumljen, da je storil kaznivo dejanje izkoriščanja otrok za pornografijo. Domneva se namreč, da je v kampu snemal gole otroke, policijo pa je poklicala ena od gostij kampa.
Oglej si celoten članek

Kot piše hrvaški spletni portal Istarski.hr, je hrvaška policija sporočila, da je 60-letni italijanski državljan osumljen, da je na plaži enega od poreških kampov z mobitelom snemal oz. fotografiral gole otroke. Vse skupaj naj bi opazila ena od gostij kampa, ki je nemudoma poklicala policijo. Policisti so 60-letnika odpeljali na policijsko postajo in ga pridržali, po koncu preiskave pa je bil Italijan včeraj zvečer prepeljan v pripor Policijske uprave istarska

Našli kamero Prijeli moška, ki sta snemala gole otroke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.