Policija išče ponorelega morilca s Facebooka

Foto: Facebook/Policija Cleveland
Foto: Facebook/Policija Cleveland
Policija v ameriškem Ohio mrzlično išče morilca, ki je na Facebooku v živo umoril človeka, ki ga sploh ni poznal.
Oglej si celoten članek

Policija v mestu Cleveland je izdala tiralico za moškim, imenovanim Steve Stephens, potem ko je ta v nedeljo na Facebooku v živo objavil video, kako je ubil človeka. 

Foto: Facebook/Policija Cleveland Steve Stephens

Policija je pokojnika identificirala za 74-letnega Roberta Godwina, je poročal Reuters. Stephens naj ga sploh ne bi poznal. Prišel je mimo njega in uperil pištolo vanj. Dejal mu je, da ga bo ubil zaradi Joy Lane, ženske, s katero sta se razšla. Godwin je v strahu še dvignil roke, nato pa ga je Stephens od blizu ustrelil v glavo in to hkrati snemal. Usedel se je nazaj v avto in odpeljal.

Posnetek umora in sledečega dogajanja je bil na Facebooku dostopen še več ur, preden so ga odstranili.

Drugi posnetek nato kaže Stephensa v avtomobilu v pogovoru s svojim prijateljem, med katerim mu je dejal, da se mu je preprosto "spulilo" in da so za to krivi dolgovi ter dejstvo, da sta se s partnerico ravnokar razšla. Dejal je še, da je ubil še več drugih ljudi in da njegova morilska pot še ni končana. Navajal je različne številke pobitih, celo 14. Žrtve naj bi ležale v različnih stanovanjih.

Policija ni mogla potrditi, da bi bil lahko Stephens kriv še za druge smrti, vseeno pa ga intenzivno iščejo tudi izven meja zvezne države Ohio.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:41 17. April 2017.

    Tako dejanje je v Ameriki nekaj povsem normalnega!

  • 18:41 17. April 2017.

    najti*

  • 18:40 17. April 2017.

    Da ga ne morejo nati toliko časa? Nesposobnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.