Policija išče študente za nadzor prometa

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Zagrebška policija je objavila oglas, s katerim išče redne študente, ki bi delali v okviru posebne prometne enote.
Oglej si celoten članek

Zagrebška policija je na svoji spletni strani objavila oglas, s katerim želijo privabiti študente, ki bi nadzirali promet v križiščih in na drugih lokacijah na področju Zagreba.

V opisu del je navedeno, da bodo morali nuditi informacije državljanom, izvajati preventivne ukrepe v prometu in drugo, pri čemer obsega del pod zadnjo točko ne navajajo.

Poleg veljavne izkaznice študentskega servisa, morajo kandidati izkazati tudi sposobnost dela v prometni enoti in v ta namen priložiti potrdilo zdravnika. Potrebujejo vozniški izpit in ne smejo biti kaznovani ali v kazenskem postopku. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.