21-letnik: Policija objavila fotografijo vklenjenega napadalca

Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije
Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije
Policija objavila fotografijo po aretaciji 21-letnega napadalca.
Oglej si celoten članek

Srbska policija je objavila fotografijo po aretaciji 21-letnika, ki je sinoči v treh vaseh blizu Mladenovca streljal iz avtomobila in ubil osem ljudi. 

Foto: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije

Napadalca je vso noč iskalo 600 policistov, prijeli so ga v bližini Kragujevca. Na fotografiji 21-letnik v avtomobilu z rokami vklenjenimi za hrbtom. Gre za 21-letnega Uroša Blažića, ki je po prepiru na šolskem igrišču šel domov, vzel v roke avtomatsko puško in iz avtomobila streljal na mimoidoče. 

Srbski Telegraf navaja, da gre za sina vojaka, po streljanju pa je pobegnil z mercedesom. Srbski mediji še dodajajo neuradno informacijo, da v preteklosti 21-letnik ni bil kaznovan zaradi nasilništva. 



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 15:36 5. Maj 2023.

    zalostno pa ne glede kje in kdo umirajo nedolzni ki nikomur niso skrivili lasu

  • 13:42 5. Maj 2023.

    Ko otrok zasluži eno že rit,si že obtožen nasilja v družini,ko otrok učitelju v šoli hebe m...se,ga se pogledati ne …

  • 13:34 5. Maj 2023.

    Skozi leta smo zavozili kot družba.Ne odobravam nasilja,ampak šli smo predaleč in to je rezultat.Glede števila orožja nima smisla razpravljati,veliko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.