Policija objavila grozljive fotografije

Foto: Policija East Liverpool/Ohio Predoziranje Foto: East Liverpool Police/Ohio Predoziranje v prisotnosti otrok
Ameriška policija je objavila fotografiji dveh odraslih, ki sta se predozirala v avtomobilu z otrokom na zadnjem sedežu, s čimer želi opozoriti javnost "na situacijo, s katero se srečujejo na dnevni ravni".
Oglej si celoten članek

Policija iz East Liverpoola v ameriški zvezni državi Ohio se je odločila za nenavadno potezo in objavila fotografiji moškega in ženske, ki sta se predozirala v avtomobilu, z otrokom na zadnjem sedežu.

"Ocenili smo, da je nujno, da pokažemo drugo plat droge. Mislimo, da moramo biti glas za otroke, ki so ujeti v tej grozni zmešnjavi," so zapisali v objavi na Facebooku.

"Otroci ne morejo spregovoriti zase, upamo, da bo ta zgodba prepričala druge uporabnike drog, da bodo dvakrat premislili, preden bodo ta strup vbrizgali vase v prisotnosti otrok."

Vozilo se je ustavilo sredi ceste

Glede na policijsko poročilo, je policist iz Kevin Thompson opazil nenavadno vozeče vozilo, ki se je nato ustavilo sredi ceste.

Moški za volanom, ki so ga identificirali kot 47-letnega Jamesa Acorda, je policiji dejal, da je peljal 50-letno Rhondo Pasek (nezavestna na sovoznikovem sedežu in babica štiriletnega dečka) v bolnišnico. Policist je opisal, da moški glave ni mogel držati pokonci, medtem ko je poskušal ponovno speljati vozilo.

Vožnjo mu je preprečil tako, da mu je odvzel ključe, nato pa opazil, da na zadnjem sedežu sedi deček.

Dečka so prevzele socialne službe

"Zavedamo se, da bodo nekateri zaradi objave fotografij prizadeti in za te nam je resnično žal, a je čas, da ljudje vidijo, s čim se soočamo na dnevni ravni," so zapisali ob objavi fotografije na Facebooku.

Par so po posredovanju nujne medicinske pomoči prepeljali v bolnišnico, otroka pa so prevzele socialne službe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:12 11. September 2016.

    Verjetno so Slovenci v vecini drogirani,ker vse kaže na to....stil vožnje in samo obnašanje za volanom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.