Policija: s kislino se je polila sama

Foto: Žurnal24 Bethany s staršema na novinarski konferenci na začetku septembra. (Foto: Daily
Policija v ameriškem Vancouvru je sporočila, da se je 28-letna Bethany Storro, ki je sprva trdila, da jo je s kislino polila neznanka, poškodovala sama.
Oglej si celoten članek

Vodja policistov Clifford Cook je, kot piše MSNBC, novinarjem dejal, da je 28-letnica detektivom povedala resnico o domnevnem napadu nanjo. Pogovor so z njo opravili po hišni preiskavi na njenem domu, kjer skupaj živi s starši. Policija bo pričanje ženske posredovala tožilcem, ki se bodo odločali, ali bodo proti njej vložili obtožnico.

Zakaj se je ženska odločila, da se polije s kislino, ni znano. O tem ne želi govoriti niti policija, ki je sicer sporočila, da ženska dejanje obžaluje in da ima duševne težave.

Foto: Žurnal24 Bethany Storro, napad, kislina

Da si je Storrova napad izmislila, sta začeli javnost in policija sumiti potem, ko je odpovedala torkov nastop v oddaji Oprah.

Na svoj Facebook profil pa je takrat zapisala, da se oddaje ne bo udeležila, saj bi jo lahko odvrnila od tega, da bi javnosti posredovala svoja verska prepričanja.

Mnogi v mestu Vancouver so sicer že vse od začetka dvomili v resničnost njene zgodbe. Storrova je trdila, da jo je 30. avgusta zvečer napadla neka črnka. Napad naj bi se zgodil v času, ko je 28-letnica praznovala novo zaposlitev in ko je kupila sončna očala.

Mediji pa njeni zgodbi niso popolnoma verjeli, saj se jim je zdelo čudno, da s kislino ni bila polita po celem obrazu – neopečene so na primer ostale ustnice in oči. Prav tako pa je bila nepoškodovana notranjost nosu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.