Policija v hiši odkrila več trupel

Foto: Epa
Foto: Epa
Preiskovalci so zelo skopi s podatki o tem, kaj se je dogajalo v hiši.
Oglej si celoten članek

V hiši v predmestju Pertha v Zahodni Avstraliji je policija odkrila več trupel. Na kraj jih je napotil moški, ki se je pred tem zglasil na policijski postaji. Moškega so pridržali. 

Preiskovalci niso potrdili števila žrtev, a so sporočili, da gre za "do pet ljudi". Razkrili niso niti spola niti starosti umrlih. Vir blizu policije je povedal, da naj bi bili med umrlimi tudi ženske in otroci. 

Policija ni sporočila ne vzroka smrti ne povezave umrlih z moškim, ki se je zglasil na policiji. Pomočnik komandirja Paul Steel je novinarjem pojasnil, da je preiskava trenutno "v zelo zgodnji fazi". S policije so še sporočili, da je moški trenutno v priporu in pomaga pri preiskavi. Dodali so, da javna varnost v povezavi z odkritjem trupel ni ogrožena.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.