Policija zasegla za dva milijona ponarejenih evrov

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Kosovski policiji je uspel največji zaseg v skoraj dveh desetletjih.
Oglej si celoten članek

Kosovska policija je zasegla za skoraj dva milijona evrov ponarejenih bankovcev in aretirala dve osebi. 

Osumljenca, državljana Kameruna in Albanije, je policija ustavila na mejnem prehodu z Albanijo. V njunem avtomobilu so našli torbo s ponarejenim denarjem, piše Reuters. 

Gre za največji zaseg po letu 1999. V torbi so našli bankovce za 500, 200, 100 in 50 evrov. Poleg tega so našli še veliko papirja za tiskanje bankovcev in kemikalije, ki jih uporabljajo pri ponarejanju denarja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:18 11. Marec 2017.

    Ta ponarejeni denar že veselo potuje naprej. Kosovska oblast je skupek tolp, ki so zrasle skozi teroristično organizacijo OVK (wannabe …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.