Policist rešil življenje

Prevozila rdečo luč, videti je bilo, kot da poskuša zbežati pred policijo, a dejansko je potrebovala pomoč.
Oglej si celoten članek

Policisti v ZDA zaradi streljanja v Fergusonu niso na nič kaj dobrem glasu, a prometni policist Jason Gates je s svojim dejanjem vsaj nekoliko lahko popravil ugled.

Pred dnevi je zaustavljal avtomobil, ker je voznica prevozila rdečo luč na semaforju. Ko je pristopil do avtomobila, je ženska odprla vrata, Gates pa je reagiral mirno in takoj opazil, da potrebuje pomoč.

V avtomobilu je jedla hot dog, delček hrenovke se ji je zataknil, začela se je dušiti. Policist jo je rešil s Heimlichovim prijemom. Več v zgornjem videoposnetku.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.