Policiste obmetavali s kamni

Foto: EPA
Foto: EPA
V Skopju se je danes zbralo nekaj sto protestnikov na protestnem shodu po nedavnem umoru petih moških nedaleč od makedonske prestolnice.
Oglej si celoten članek

Protestniki, v glavnem je šlo za mladoletnike in navijače nogometnih klubov, so med pohodom skozi središče Skopja zažgali zabojnik za smeti. Policija je njihovo početje zgolj opazovala in ni uporabila sile, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. V policiste, novinarje in mimoidoče so metali kamne.

Protestni shod je bil organiziran prek spletnih družbenih omrežij.

Naj vas spomnimo

Makedonijo je minuli teden pretresel umor štirih mladih moških in moškega srednjih let, ki so bili ubiti s streli iz neposredne bližine. Umori, ki naj bi imeli etnično ozadje, čeprav oblasti tega niso potrdile, so v državi povzročili napetosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.