Policistka ubila štiri džihadiste s samomorilskimi jopiči iz pločevink kokakole

Foto: EPA Kombi zapeljal med pešce v Barceloni Foto: EPA Kombi zapeljal med pešce v Barceloni Foto: EPA Kombi zapeljal med pešce v Barceloni Foto: EPA Kombi zapeljal med pešce v Barceloni Foto: EPA Kombi zapeljal med pešce v Barceloni Foto: Prodimedia La Rambla
Kakšna neverjetna zgodba o policistki iz Barcelone.
Oglej si celoten članek

Španska policija je sporočila, da je v včerajšnji akciji po drugem terorističnem napadu v Barceloni njihova kolegica ustrelila štiri od petih napadalcev, ki so imeli na sebi lažne samomorilske jopiče. Po tem je pomagala še poškodovanemu policistu.

Policist in policistka sta bila na rutinskem ogledu mesta, ko se je vanju zaletel avto s teroristi. V nekaj trenutkih je policistka s pištolo ubila štiri skrajneže, peti je pobegnil v park, kjer ga je ustrelil eden od drugih policistov, ki so prihiteli na prizorišče.

Vodja katalonske policije Josep Luis Trapero je dejal, da bi morala biti policiska junakinja ta teden na dopusti, pa je kljub temu prišla v službo. "Ubiti štiri ljudi, četudi si profesionalec, ni enostavno," je dejal Trapero.

Napad v Barceloni Kamera ujela, s kakšno hitrostjo je brzel kombi

Napadi v Španiji Svojci iščejo sedemletnika, ki je izginil med napadom

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:32 19. Avgust 2017.

    "...Vodja katalonske policije Josep Luis Trapero je dejal, da bi morala biti policiska junakinja ta teden na dopusti, pa je …

  • 12:47 19. Avgust 2017.

    Podobno kot komentatorji so razmišljali tudi nacisti, fašisti,...

  • 12:36 19. Avgust 2017.

    bravo! tako se dela

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.