Policistka v kopalkah obvladala osumljenca

Foto: Instagram @mikaelakellner
Foto: Instagram @mikaelakellner
Švedska policistka je nepridiprava obvladala kar v kopalkah.
Oglej si celoten članek

Švedska policistka si ni predstavljala, da se bo njen prosti dan končal tako. Mikaela Kellner se je s prijateljicami odpravila v park Rålambshov v Stockholmu, saj so si zaželele sproščene zabave in nekaj sončenja. Med slednjim je do njih pristopil moški, ki naj bi prodajal revije brezdomcev. Ker se ni pustil odgnati in se je nekam dolgo zadrževal v okolici njihovih odej, je posumila, da nekaj smrdi. 

"Prijateljicam sem rekla, naj pazijo na svoje stvari. Takoj ko je odšel, je ena od prijateljic pogrešila svoj mobilni telefon," je Kellnerjeva povedala za The Local. Pojasnila je, da je moški očitno časopise odložil na mobilni telefon in ga nato vzel skupaj s časopisi. "Ni bilo časa, zato sem tekla za njim. Približno 15 metrov. Eden od prijateljic je tudi policistka. Skupaj sva ga obvladali. Ko je poskusil pobegniti, sva ga še močneje pritisnili k tlom," je dejala. 

Kellnerjeva je že 11 let policistka, a je bilo to prvič, da je osumljenca prijela, oblečena zgolj v bikini. "Nagonsko sem se odzvala in nisem dosti razmišljala. Šele potem, ko sva ga držali na tleh in sem pogledala najini prijateljici, ki nista policistki, sem se zavedla, da mogoče izgledam precej smešno. Ampak odzvala bi se v vsakem primeru, ne glede na opravo." 

Njeno dejanje je naletelo na pozitiven odziv javnosti in njenih kolegov.  

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:41 30. Julij 2016.

    TEBI, PA PLEŠKO V TVOJI UMAZANI RITKI

  • 09:19 30. Julij 2016.

    Pa si res izrodek!

  • 22:49 29. Julij 2016.

    Si tapravo izrodilo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.