Policistu in odvetniku odsekali glavo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mehiška policija je v zamrzovalni skrinji ob neki cesti našla dve odsekani glavi.
Oglej si celoten članek

Iz Mehike spet poročajo o nasilju, ki je po vsej verjetnosti povezano s preprodajalci drog. V  zvezni državi Sinaloa so policisti v zamrzovalni skrinji, odvrženi ob cesto, našli dve odsekani glavi. Po prvih ugotovitvah gre za posmrtne ostanke nekega nekdanjega policista in odvetnika. Tožilstvo o primeru ne daje informacij, tamkajšnji časopis El Debate pa piše, da je bilo na skrinji napisano sporočilo neke znane kriminalne organizacije.

V Sinaloi sicer deluje znan kartel Sinaloa. Vodja preprodajalcev je Joaquín - El Chapo, ki je leta 2001 pobegnil iz zapora in je še vedno na begu. Nekdanji predsednik Felipe Calderon je leta 2006 sprožil veliko akcijo, s katero poskušajo uničiti kartele.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.