Ponujajo 5.000 evrov za informacije o pobeglem Slovencu

Foto: Europol
Foto: Europol
Nagrado bodo izplačali tistemu, čigar informacije bodo privedle do prijetja.
Oglej si celoten članek

Hrvaško notranje ministrstvo ponuja nagrado, v višini 5.000 evrov tistemu, ki bi imel informacije o tem, kje se nahaja Darjan Ješovnik

Ješovnik je na evropskem seznamu najbolj iskanih oseb. Na begu je od leta 2011, ko je zbežal pred roko pravice. Ješovnik naj bi bil član kriminalne združbe, ki jo je vodil Darko Šarić. Iz Južne Amerike je združba v Evropo tihotapila kokain. 

Hrvaško notranje ministrstvo Ješovnika išče zaradi hujšega kaznivega dejanja. "Pozivamo vse državljane, ki bi imeli kakšno informacijo, da nam to sporočijo. Prijavo lahko podajo tudi anonimno. Vsaka informacija je dragocena," so dejali.      

Svet Balkanski kralj kokaina Darko Šarić spoznan za krivega

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:29 22. November 2017.

    Za 5 jurjev še telefona ne dvignem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.