Porušila se je stavba, v kateri so bili okuženi s koronavirusom

Po zadnjih podatkih se pod ruševinami nahaja še 70 ljudi, 23 so jih rešili.
Oglej si celoten članek

V kraju Guanžou v provinici Fudžijan se je porušil hotel, v katerem so bili nameščeni ljudje, ki so okuženi s koronavirusom. 

Število potrjenih primerov okužb z virusom se je sicer v svetu povzpelo že prek sto tisoč in zdaj znaša okoli 102 tisoč, smrtnih primerov je že skoraj 3.500. Večina smrtnih žrtev prihaja iz kitajske province Hubei, kjer je virus tudi izbruhnil. 

Pri tem je treba poudariti, da je 57 tisoč ljudi virus prebolelo.

Na prizorišču je 150 gasilcev in reševalcev, ki se skušajo prebiti do preživelih. "Večerjal sem, ko sem zaslišal glasno ropotanje in nato eksplozijo," je za enega kitajskih časopisov povedal moški, ki živi v stanovanjskem bloku nasproti porušene stavbe in dodal: "Ko sem pogledal skozi okno, sem videl, da je zgraba povsem porušena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.