Posebna ponudba: pijani vikend

Foto: Žurnal24 main Katera žgana pijača je žejnemu Poljaku tekla po grlu, s policije niso sporočili,
Da bi v Beograd privabili čim več turistov, se je vodstvo enega od hostlov odločilo za novo ponudbo – pijani vikend.
Oglej si celoten članek

Za 39 evrov lahko v petek in soboto ali pa v soboto in nedeljo pijete do onemoglosti. Aranžma vključuje prevoz z letališča, železniške ali avtobusne postaje do hostla, kjer sledi prva doza alkohola – domača slivovka.

Po zajtrku sledi sprehod po legendarni Skadarliji, kosilo v eni od restavracij, ob 17. uri pa se začne "ogrevanje" za ponočevanje, poroča srbski Mondo. Po noči, preživeti v klubih, sledi ogled sončnega vzhoda ob romski glasbi.

Naslednji dan ni nobenih organiziranih ogledov, je pa zagotovljenih za vsakega deset kozarčkov domače slivovke, pet pollitrskih kozarcev piva in pet koktajlov.

Kako varna in zdrava je nova ponudba Beograda, ne poročajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.