Poskus atentata na srbskega predsednika?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Član varnostne službe naj bi z džipom koloni, v kateri se je s spremstvom peljal srbski predsednik Tomislav Nikolić, večkrat presekal pot.
Oglej si celoten članek

Urad srbskega predsednika Tomislava Nikolića je včeraj potrdil, da je bil predsednik udeležen v prometni nesreči. Več podrobnosti niso želeli izdati, je pa Nikolić povedal, da bodo okoliščine nesreče dobro pregledali. V uradu predsednika so zapisali, da predsednik popolnoma zaupa pripadnikom srbskega ministrstva za notranje zadeve, ki skrbijo za njegovo varnost.

Za nesrečo je izvedel srbski Kurir, ki je zapisal, da je uslužbenec varnostne službe z džipom večkrat presekal pot koloni s spremstvom. Incident se je zgodil ob 3. uri na avtocesti Beograd-Niš.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.