Poskus reševanja se je končal s smrtjo očeta in dveh sinov

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
Trije člani iste družine so umrli med kopanjem na plaži Vile-Boštovo v Albaniji.
Oglej si celoten članek

V bližini kraja Kavaja v Albaniji se je zgodila tragedija, v kateri so umrli 50-letni oče in njegova 15- in 13-letna sinova. Trojica je plavala, ko jih je zajel močan tok, piše 24sata. Morje naj bi bilo vzvalovano. Oče in starejši sin sta poskušala rešiti 13-letnika, a so bili valovi premočni. 

Na plaži ni bilo reševalca iz vode, kopalci pa si zaradi visokih valov niso upali v morje. Reševalci naj bi do plaže prispeli šele po 40 minutah od klica. Albanski mediji pišejo, da je pomanjkanje reševalcev na plaži velika težava. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:48 10. Julij 2023.

    Ravno treba se jim je bilo klatiti tam doli ... !!! ! !!!

  • 21:11 9. Julij 2023.

    To je cena za poceni počitnice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.