Poskušal ugrabiti dekle, ljudje samo gledali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Moški je napadel 17-letno dekle in jo poskušal odpeljati s seboj. V bližini je bilo več ljudi, ki pa niso posegli vmes.
Oglej si celoten članek

V bližini zdravstvenega doma v Zaprešiću se je prejšnji četrtek odvijala prava drama. Moški je k dekletu pristopil od zadaj, ji poskušal odmakniti šal in jo poljubljati po vratu, z drugo roko pa ji je pokril usta, da ne bi klicala na pomoč, piše Index.hr.

Za omenjeni portal je zagrebška policijska uprava potrdila, da preiskujejo omenjeni incident, a ker gre za mladoletno žrtev več podatkov ne dajejo. 

Na spletni strani Novosti iz Zaprešića je zapisano, da je dekle uspelo zaklicati na pomoč, a se na njen klic ni nihče odzval, pa čeprav je bilo v bližini približno deset ljudi. Kot piše Index, naj bi moški nameraval dekle omamiti in jo strpati v avto, ki ga je imel parkiranega v bližini. Dekletu se je uspelo obraniti napadalca in dogodek prijaviti policiji.

Moškega še niso odkrili, čeprav naj bi že večkrat nadlegoval ženske. Prav zato prebivalce svarijo, naj bodo previdni.    

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.